meriți să fii surprins
Pulpe de pui marinate in bere

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

800 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
1 l l Bere Bere
50 g g Pasta de ardei Pasta de ardei
10 g g Cimbru Cimbru
10 g g Chimen Chimen
5 g g Piper negru Piper negru
1 l l Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui

Pulpe de pui marinate in bere

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Pulpele de pui le lasam la marinat in berea rece timp de 20 de min in frigider. Astfel, pulpele vor deveni foarte crocante datorita berii proaspete si reci.

Intr-un vas amestecam boia, cimbru, chimen si piper negru macinat pana obtinem un mix omogen cu care ungem pulpele. Apoi le punem pe gratar timp de 20 de minute, cate 10 pe fiecare parte.

Servim cu o salata verde si de ce nu, legume la gratar!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.