
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPiept de pui la gratar cu ciuperci si cascaval
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem pieptul de pui pe jumatate, longitudinal, cu o grosime de aproximativ 1 cm, il crestam, apoi adaugam zeama de la jumatate de lamaie si condimentam cu sare, piper, boia si oregano. Adaugam 1 lingura de ulei de masline si lasam la rece intr-un vas acoperit.
2. Spalam ciupercile si indepartam coditele.
3. Taiem dovleceii longitudinal in felii subtirii.
4. Taiem rosiile felii.
5. Incingem gratarul, punem bucatile de pui la fript impreuna cu ciupercile, feliile de dovlecei si sparanghelul. Dupa rumenirea pe o parte a pieptului de pui, il intoarcem, adaugam peste el ciupercile cu palaria in jos, dar si coditele, punem cate o felie de rosie, punem cate 2 felii de cascaval deasupra si acoperim cu un capac sau cu o folie in asa fel incat sa nu atingem cascavalul. Lasam pana se topeste cascavalul.
6. Aranjam pe farfurie, adaugam zema de lamaie peste dovlecei si sos de soia ingrosat putin cu amidon.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.