meriți să fii surprins
Mititei

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Carne de porc Carne de porc
500 g g Carne de vita Carne de vita
100 g g Seu de vita Seu de vita
500 g g Oase de vita Oase de vita
2 linguri lingura Sare grunjoasa Sare grunjoasa
1 bucati bucata Lamai Lamaie
3 lingurite lingurita Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu
1 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
2 lingurite lingurita Usturoi granulat Usturoi granulat
1 lingurite lingurita Ienibahar Ienibahar
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
1 varfuri varf Coriandru Coriandru
0,5 lingurite lingurita Chimen Chimen
1 varfuri varf Anason Anason

Mititei

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(10)

Mod de preparare

1. Se fierb bine in apa oasele de vita cu maduva si zeama se lasa sa scada.

2. Se curata carnea de pielite si se trece prin masina de tocat de doua ori, apoi se pune la rece timp de 2 ore.

3. Bicarbonatul de sodiu se stinge cu zeama de lamaie, apoi se pune peste carne si se amesteca cu condimentele. Timp de 20 -30 de minute se framanta adaugand zeama de carne sau sifon.

4. Se pune compozitia la rece pana a doua zi, apoi se amesteca din nou cu zeama de carne sau sifon pana se omogenizeaza.

5. La sfarsit se modeleaza micii.

Nu va mai ramane decat sa ii frigeti pe gratar si sa-i serviti cu un mustar delicios!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.