
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMititei
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se fierb bine in apa oasele de vita cu maduva si zeama se lasa sa scada.
2. Se curata carnea de pielite si se trece prin masina de tocat de doua ori, apoi se pune la rece timp de 2 ore.
3. Bicarbonatul de sodiu se stinge cu zeama de lamaie, apoi se pune peste carne si se amesteca cu condimentele. Timp de 20 -30 de minute se framanta adaugand zeama de carne sau sifon.
4. Se pune compozitia la rece pana a doua zi, apoi se amesteca din nou cu zeama de carne sau sifon pana se omogenizeaza.
5. La sfarsit se modeleaza micii.
Nu va mai ramane decat sa ii frigeti pe gratar si sa-i serviti cu un mustar delicios!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.