
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Piept de pui Piept de pui | ||
200 g g | Broccoli Broccoli | ||
2 bucati bucata | Morcovi Morcov | ||
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | ||
6 bucati bucata | Ciuperci Ciuperci | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
50 g g | Unt Unt | ||
300 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
Piper alb
Piper alb (dupa gust) |
Pui cu smantana si legume la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie carnea de pui in bucati si se rumeneste in ulei, se adauga morcovii taiati felii si se calesc ceapa maruntita, ciupercile si broccoli. Se acopera vasul si se lasa 3-4 minute pe foc pentru a se inabusi ingredientele.
2. Se unge un vas termo-rezistent cu unt, se adauga legumele, carnea, patrunjelul si sarea.
3. Se amesteca smantana cu ouale, sare si piperul alb si se torna compozitia deasupra.
4. Se introduce vasul la cuptor la o temperatura de 175 grade C timp de 20 minute. Savurati pe indelete!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.