meriți să fii surprins
Pulpe de pui cu rozmarin si curry

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 linguri lingura Curry Curry
2 catei catel Usturoi Usturoi
200 ml ml Supa de pui Supa de pui
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
800 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
6 bucati bucata Rozmarin Rozmarin
(proaspat)

Pulpe de pui cu rozmarin si curry

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(6)

Mod de preparare

1. Pulpele de pui se prajesc la foc mare.

2. In supa de pui se topeste curry-ul, apoi compozitia se toarna peste pulpe, se adauga usturoiul, rozmarinul, sare si piper.

3. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.

4. Se intorc din cand in cand, iar dupa 20 de minute se da focul mai mare si se rumenesc pulpele, amestecand frecvent.

5. Cand totul este aproape gata, se scoate usturoiul, astfel incat sa nu se arda.

6. Pulpele se servesc bine rumenite. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.