
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe de pui cu rozmarin si curry
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Pulpele de pui se prajesc la foc mare.
2. In supa de pui se topeste curry-ul, apoi compozitia se toarna peste pulpe, se adauga usturoiul, rozmarinul, sare si piper.
3. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
4. Se intorc din cand in cand, iar dupa 20 de minute se da focul mai mare si se rumenesc pulpele, amestecand frecvent.
5. Cand totul este aproape gata, se scoate usturoiul, astfel incat sa nu se arda.
6. Pulpele se servesc bine rumenite. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.