
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 linguri lingura | Curry Curry | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
200 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
800 g g | Pulpe de pui Pulpa de pui | |
6 bucati bucata | Rozmarin
Rozmarin (proaspat) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpe de pui cu rozmarin si curry
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Pulpele de pui se prajesc la foc mare.
2. In supa de pui se topeste curry-ul, apoi compozitia se toarna peste pulpe, se adauga usturoiul, rozmarinul, sare si piper.
3. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
4. Se intorc din cand in cand, iar dupa 20 de minute se da focul mai mare si se rumenesc pulpele, amestecand frecvent.
5. Cand totul este aproape gata, se scoate usturoiul, astfel incat sa nu se arda.
6. Pulpele se servesc bine rumenite. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.