
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 legaturi legatura | Coriandru
Coriandru (proaspat) | ||
0,5 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | ||
1 varfuri varf | Usturoi granulat Usturoi granulat | ||
1 varfuri varf | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | ||
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
4 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | ||
8 bucati bucata | Bacon Bacon | ||
150 ml ml | Vin alb Vin alb | ||
1 linguri lingura | Miere Miere | ||
1 bucati bucata | Carne de pui Carne de pui |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPui cu ceapa coapta, coriandru si costita
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.
2. Se taie puiul în 4 bucati, apoi se face un amestec din sare, coriandru, usturoi si scortisoara.
3. Se unge puiul cu ulei si se condimentează cu amestecul de mai sus.
4. Se pune puiul intr-un vas rezistent la foc (de preferat de lut), se adauga cepele taiate in patru si feliile de costita.
5. Se lasa in cuptor timp de 40 de minute.
6. Se amesteca vinul cu mierea de albine si se toarna peste pui. Se acopera vasul si se lasa la cuptor inca 10 minute.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.