meriți să fii surprins
Pui cu ceapa coapta, coriandru si costita

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 legaturi legatura Coriandru Coriandru
(proaspat)
0,5 lingurite lingurita Sare de mare Sare de mare
1 varfuri varf Usturoi granulat Usturoi granulat
1 varfuri varf Scortisoara macinata Scortisoara macinata
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
4 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
8 bucati bucata Bacon Bacon
150 ml ml Vin alb Vin alb
1 linguri lingura Miere Miere
1 bucati bucata Carne de pui Carne de pui

Pui cu ceapa coapta, coriandru si costita

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:00 h
(4)

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.

2. Se taie puiul în 4 bucati, apoi se face un amestec din sare, coriandru, usturoi si scortisoara.

3. Se unge puiul cu ulei si se condimentează cu amestecul de mai sus.

4. Se pune puiul intr-un vas rezistent la foc (de preferat de lut), se adauga cepele taiate in patru si feliile de costita.

5. Se lasa in cuptor timp de 40 de minute.

6. Se amesteca vinul cu mierea de albine si se toarna peste pui. Se acopera vasul si se lasa la cuptor inca 10 minute.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.