meriți să fii surprins
Pui cu chorizo si cartofi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

0,5 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie
4 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce)
8 bucati bucata Pulpe de pui Pulpa de pui
(fara os)
Sare Sare
800 g g Cartofi albi noi Cartofi albi noi
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
150 g g Chorizo Chorizo
1 linguri lingura Cimbru Cimbru

Pui cu chorizo si cartofi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(4)

Mod de preparare

Intr-un bol, puneti zeama de lamaie, uleiul si boiaua si amestecati bine. Adaugati pulpele de pui spalate si uscate si marinate-le bine pana pregatiti celelalte ingrediente. Aveti grija sa fie acoperite toate pulpele de pui. Asezonati cu sare.

Taiati ceapa, spalati cartofii, ii stergeti bine si ii puneti in tava taiati jumatati. Cartofii trebuie sa fie mici.

Adaugati uleiul, ceapa, chorizo si pulpele de pui marinate. Asezonati cu cimbru.Bagati la cuptor, la 180 °C timp de 60 minute sau pana cand se rumenesc frumos si se fac cartofii.

Daca s-au facut pulpele si cartofii nu, le puteti scoate si mai lasati cartofii 5 - 10 minute sau pana s-au facut.Serviti cu o salata verde. Pofta buna!

1 oferte

Sare de HimalayaSare de Himalaya
Sare de Himalaya
29.11 - 05.12
4,99Lei