
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Pulpe de pui
Pulpa de pui (inferioare ) | |
1 kg kg | Iaurt de baut Iaurt de baut | |
150 g g | Piper
Piper (verde) | |
300 ml ml | Cognac Cognac | |
200 ml ml | Vin alb Vin alb | |
10 g g | Ghimbir
Ghimbir (pudra) | |
10 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | |
200 ml ml | Mustar Mustar | |
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Radicchio Radicchio | |
300 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpe de pui dezosate cu piper verde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de pui se taie felii. Se prepara un sos de usturoi cu iaurt. Se adauga apoi piper verde, cognac, vin, rozmarin, pudra de ghimbir, boia de ardei, mustar, ulei de masline, sare, piper si compozitia se lasa la marinat. Atentie! Nu tot rozmarinul se foloseste la compozitia marinata, ci doar o parte. Cealalta parte se amesteca cu putin ulei de masline. Se acopera compozitia cu o folie si se lasa la frigider peste noapte.
Apoi, se scoate de la frigider cu 2 ore inainte de a fi gatita si se pune, treptat, la foc iute, intr-o tigaie mare, din teflon. Se adauga carnea, care se va fierbe relativ rapid, avand grija sa nu se adauge tot sosul.
Se iau bucatile de radicchio, se taie bucatele, de preferat lungi, nu rotunde, se adauga sare, piper, ulei de masline si se introduc in cuptor la 180 de grade timp de 15 minute - avand grija sa nu se arda. Cand sunt pe jumatate facute, se adauga (optional) un pic de coniac si deasupra felii subtiri de mozzarella alternativ cu felii de cascaval afumat. Se pune compozitia din nou la cuptor cateva minute, pentru a se topi branza. Se serveste alaturi de pui.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.