meriți să fii surprins
Pulpe de pui cu mazare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 kg kg Pulpe de pui Pulpa de pui
(superioare)
500 g g Mazare Mazare
150 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
50 g g Usturoi Usturoi
150 ml ml Sos de soia Sos de soia
50 g g Miere Miere
150 g g Ketchup Ketchup
50 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Pulpe de pui cu mazare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(5)

Mod de preparare

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie cuburi mari. Se pregateste marinata, se amesteca sosul de soia, mierea, ketchupul, uleiul de floarea-soarelui si patrunjelul tocat marunt. Se omogenizeaza si se lasa cuburile de pui la marinat. Se pun pe frigaruie si se prajesc pe grill.

Pentru garnitura se foloseste mazare cu usturoi si smantana de gatit. Se fierbe mazarea cu usturoiul, dupa care se introduce in blender mazarea scursa si se face piure. Se adauga smantana treptat pana se obtine consistenta dorita. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.