meriți să fii surprins
Rulada de piept de pui cu spanac si ricotta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

850 g g Piept de pui Piept de pui
(fara os)
150 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
350 g g Spanac Spanac
30 g g Usturoi Usturoi
120 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
80 g g Unt Unt
25 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
60 g g Bacon Bacon
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Rulada de piept de pui cu spanac si ricotta

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(0)

Mod de preparare

Intindeti pieptul de pui si bateti cu un ciocan de snitele pana ajunge la o grosime de 3 cm. Intindeti o folie de plastic si asezati baconul felii unul langa altul in asa fel incat sa puteti rula pieptul cu umplutura in felii de bacon.

Intr-o cratita caliti usturoi si ceapa in unt si sotati spanacul. Puneti sare si piper, adaugati ricotta si amestecati pana se omogenizeaza.

Puneti pieptul de pui batut peste baconul felii, iar pe o margine a puiului asezati umplutura de spanac. Rulati si inchideti capetele in folie de plastic pentru a va asigura ca nu pierdeti umplutura in timp ce se gateste. Legati cu sfoara. Introduceti rulada la cuptor intr-o tava cu apa si gatiti timp de 60 de minute la 150 grade C sau foc mediu.

Scoateti rulada din cuptor, lasati sa se raceasca, apoi desfaceti foliile si rumeniti rulada in tigaie cu ulei de masline. Serviti alaturi de spanac sote si de un pahar de vin alb rece. Pofta buna!