meriți să fii surprins
Pui la cuptor cu ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1,3 kg kg Carne de pui Carne de pui
800 g g Ciuperci Ciuperci
2 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
300 g g Cascaval Cascaval
(Moeciu)
50 ml ml Vin alb Vin alb
(demisec)
250 g g Baby spanac Baby spanac
50 g g Usturoi Usturoi
150 g g Smantana 12% Smantana 12%
1 bucati bucata Lamai Lamaie
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Pui la cuptor cu ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(0)

Mod de preparare

Prajim bucatile de pui pe gratar, alaturi de ciuperci. Taiem cascavalul felii subtiri si le asezam deasupra carnii si ciupercilor. Acoperim totul cu o tava astefl incat cascavalul sa se topeasca si sa se imbrace frumos carnea si ciupercile.

Sosul pentru carne si ciuperci: Tocam marunt frunzele de la ceapa si le amestecam intr-un bol cu smantana, vinul, uleiul de masline si usturoiul tocat marunt.

Salata: Peste frunzele de baby spanac punem ulei de masline, cativa stropi de suc de lamaie, sare si piper dupa gust.

Servim carnea si ciupercile cu sos, alaturi de salata. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei