
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1,3 kg kg | Carne de pui Carne de pui | ||
800 g g | Ciuperci Ciuperci | ||
2 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | ||
300 g g | Cascaval
Cascaval (Moeciu) | ||
50 ml ml | Vin alb
Vin alb (demisec) | ||
250 g g | Baby spanac Baby spanac | ||
50 g g | Usturoi Usturoi | ||
150 g g | Smantana 12% Smantana 12% | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Pui la cuptor cu ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Prajim bucatile de pui pe gratar, alaturi de ciuperci. Taiem cascavalul felii subtiri si le asezam deasupra carnii si ciupercilor. Acoperim totul cu o tava astefl incat cascavalul sa se topeasca si sa se imbrace frumos carnea si ciupercile.
Sosul pentru carne si ciuperci: Tocam marunt frunzele de la ceapa si le amestecam intr-un bol cu smantana, vinul, uleiul de masline si usturoiul tocat marunt.
Salata: Peste frunzele de baby spanac punem ulei de masline, cativa stropi de suc de lamaie, sare si piper dupa gust.
Servim carnea si ciupercile cu sos, alaturi de salata. Pofta buna!