meriți să fii surprins
Pulpe de pui cu sos Roquefort

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
(ciocanele)
150 g g Branza Roquefort Branza Roquefort
80 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
5 g g Cimbru Cimbru
25 g g Usturoi Usturoi
25 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
150 g g Mere Mar

Pulpe de pui cu sos Roquefort

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(16)

Mod de preparare

Punem pulpele de pui la cuptor cu ulei de masline, cimbru si usturoi la 180°C timp de 45 de minute.

Intr-o craticioara facem sosul Roquefort: punem la topit branza in smantana lichida si lasam sa fiarba.

Adaugam cuburile de mere taiate mici imediat ce se opreste focul. Amestecam bine.

Dupa ce pulpele de pui sunt gatite le acoperim cu sos si le servim alaturi de o garnitura la alegere, cum ar fi broccoli si conopida sote in unt.Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei