
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPiept de curcan cu sos de ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intr-o tigaie prajeste pieptul de curcan cu sare, piper si cimbru.
2. Curata ciupercile de piciorus, spala-le si taie-le felii.
3. In tigaia in care ai prajit curcanul caleste ceapa si soteaza ciupercile.
4. Adauga vinul in tigaie, apoi lasa-l sa fiarba, pune smantana de gatit si lasa sosul sa se reduca.
5. Taie rondele morcovii, dovleceii si telina si pune-le la fiert in apa cu sare.
6. Curcanul se serveste cu sosul de ciuperci si legumele natur. Pofta mare!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.