meriți să fii surprins
Piept de curcan cu sos de ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Piept de curcan Piept de curcan
200 g g Ciuperci Ciuperci
(grill)
50 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
100 g g Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
50 ml ml Vin alb Vin alb
150 g g Morcovi Morcov
150 g g Dovlecei Dovlecel
150 g g Telina Telina
Cimbru Cimbru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Piept de curcan cu sos de ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(11)

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie prajeste pieptul de curcan cu sare, piper si cimbru.

2. Curata ciupercile de piciorus, spala-le si taie-le felii.

3. In tigaia in care ai prajit curcanul caleste ceapa si soteaza ciupercile.

4. Adauga vinul in tigaie, apoi lasa-l sa fiarba, pune smantana de gatit si lasa sosul sa se reduca.

5. Taie rondele morcovii, dovleceii si telina si pune-le la fiert in apa cu sare.

6. Curcanul se serveste cu sosul de ciuperci si legumele natur. Pofta mare!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.