
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan cu sos de ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intr-o tigaie prajeste pieptul de curcan cu sare, piper si cimbru.
2. Curata ciupercile de piciorus, spala-le si taie-le felii.
3. In tigaia in care ai prajit curcanul caleste ceapa si soteaza ciupercile.
4. Adauga vinul in tigaie, apoi lasa-l sa fiarba, pune smantana de gatit si lasa sosul sa se reduca.
5. Taie rondele morcovii, dovleceii si telina si pune-le la fiert in apa cu sare.
6. Curcanul se serveste cu sosul de ciuperci si legumele natur. Pofta mare!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.