
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Piept de pui Piept de pui | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
0,5 lingurite lingurita | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | ||
1 varfuri varf | Sare de mare Sare de mare | ||
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru | ||
200 ml ml | Smantana 12% Smantana 12% | ||
1 linguri lingura | Mustar Mustar | ||
1 lingurite lingurita | Tarhon Tarhon | ||
400 g g | Fasole verde Fasole verde | ||
200 g g | Orez camolino Orez camolino | ||
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPiept de pui cu sos de mustar si tarhon
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se toarna ulei intr-o tigaie si se lasa la incins. Se condimenteaza pieptul de pui cu sare, piper si boia de ardei.
2. Se amesteca intr-un bol mustarul cu smantana si tarhonul.
3. Se pune carnea la rumenit 3-4 minute. Cand este gata, se adauga sosul de smantana cu mustar si se da un clocot.
4. Se serveste cu garnitura de fasole verde si orez. Fasolea verde se opareste, apoi se scurge si se adauga putin ulei de masline.
5. Orezul se pune la fiert in 600 ml apa clocotita cu putina sare si se fierbe 40 de minute la foc mic.
6. Dupa fierbere, se lasa sa se umfle inca 10 minute cu vasul acoperit.
7. La servire, se stropeste cu ulei de masline.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.