meriți să fii surprins
Rulouri din piept de curcan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Branza de vaca Branza de vaca
(telemea)
2 catei catel Usturoi Usturoi
5 g g Marar Marar
50 g g Parmezan Parmezan
80 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
20 g g Smantana Smantana
Piper Piper
1 kg kg Piept de curcan Piept de curcan
100 g g Faina Faina
1 bucati bucata Oua Ou
100 g g Pesmet Pesmet
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit

Rulouri din piept de curcan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(389)

Mod de preparare

Pentru inceput, pregateste umplutura de branzeturi.

Rade telemeaua de vaca si pune-o intr-un bol. Adauga usturoiul presat, mararul tocat, parmezanul ras, mozzarella rasa si smantana. Asezoneaza cu piper. Nu adauga sare pentru ca telemeaua are deja sare. Omogenizeaza bine totul pana obtii o crema de branza.

Portioneaza pieptul de curcan in fasii cat mai netede si dreptunghiulare.

Apoi, ia fiecare bucata de piept de curcan, unge-o cu crema de branza si ruleaz-o strans. Procedeaza la fel cu toate fasiile din piept de curcan obtinute.

Rulourile formate, trece-le prin faina, apoi prin ou si la urma prin pesmet.

Pune ulei intr-o tigaie si prajeste fiecare rulou, 1-2 minute pe fiecare parte sau pana cand capata o culoare aurie.

Rulourile prajite baga-le la cuptor pentru 30 de minute la 180°C pentru a finaliza coacerea rulourilor. Serveste-le cu iaurt.

Pofta buna!

1 oferte

MărarMărar
Mărar
18.04 - 21.04
Stoc limitat!*
1,49Lei