
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Branza de vaca
Branza de vaca (telemea) | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
5 g g | Marar Marar | ||
50 g g | Parmezan Parmezan | ||
80 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
20 g g | Smantana Smantana | ||
Piper Piper | |||
1 kg kg | Piept de curcan Piept de curcan | ||
100 g g | Faina Faina | ||
1 bucati bucata | Oua Ou | ||
100 g g | Pesmet Pesmet | ||
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRulouri din piept de curcan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, pregateste umplutura de branzeturi.
Rade telemeaua de vaca si pune-o intr-un bol. Adauga usturoiul presat, mararul tocat, parmezanul ras, mozzarella rasa si smantana. Asezoneaza cu piper. Nu adauga sare pentru ca telemeaua are deja sare. Omogenizeaza bine totul pana obtii o crema de branza.
Portioneaza pieptul de curcan in fasii cat mai netede si dreptunghiulare.
Apoi, ia fiecare bucata de piept de curcan, unge-o cu crema de branza si ruleaz-o strans. Procedeaza la fel cu toate fasiile din piept de curcan obtinute.
Rulourile formate, trece-le prin faina, apoi prin ou si la urma prin pesmet.
Pune ulei intr-o tigaie si prajeste fiecare rulou, 1-2 minute pe fiecare parte sau pana cand capata o culoare aurie.
Rulourile prajite baga-le la cuptor pentru 30 de minute la 180°C pentru a finaliza coacerea rulourilor. Serveste-le cu iaurt.
Pofta buna!