meriți să fii surprins
Pui Fricassee

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

12 bucati bucata Pulpe de pui Pulpa de pui
Sare Sare
Piper Piper
80 g g Unt Unt
2 bucati bucata Ceapa Ceapa
300 g g Ciuperci Ciuperci
Cimbru Cimbru
4 catei catel Usturoi Usturoi
30 g g Faina Faina
125 ml ml Vin alb Vin alb
750 ml ml Supa de pui Supa de pui
200 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
Patrunjel Patrunjel

Pui Fricassee

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

55 min
(331)

Mod de preparare

Condimenteaza pulpele de pui cu sare si piper. Topeste untul la foc mediu, intr-o cratita. Cand s-a topit, adauga pulpele de pui si prajeste-le timp de 4-5 minute pe fiecare parte, apoi, scoate-le pe o farfurie.

In sosul ramas, adauga ceapa tocata marunt si cand s-a inmuiat, adauga ciupercile taiate fasii si mai caleste 5 minute. Apoi adauga cimbru, sare, piper si usturoiul tocat marunt si mai caleste 30 de secunde.

Dupa cele 30 de secunde, adauga faina, vinul alb, supa de pui si amesteca bine pentru a nu se forma cocoloase. Lasa sa fiarba 1 minut si apoi adauga pulpele de pui prajite. Cand a inceput sa clocoteasca, mai lasa sa fiarba la foc mediu timp de 30 minute.

Scoate din nou puiul pe farfurie si adauga in sosul ramas crema pentru gatit pe baza de lapte si smantana si lasa sa dea in 2, 3 clocote. Pune pulpele de pui inapoi in cratita, opreste focul si presara patrunjel tocat.

Pofta buna!

4 oferte

Pulpe superioare de puiPulpe superioare de pui
Pulpe superioare de pui
27.04 - 28.04
-21%
15,29
11,99Lei
UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
Smântână  pentru gătitSmântână  pentru gătit
Smântână pentru gătit
25.04 - 28.04
-25%
3,99
2,99Lei
PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
25.04 - 28.04
Stoc limitat!*
1,49Lei