
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Carne de pui Carne de pui | ||
4 linguri lingura | Miere Miere | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
20 g g | Ghimbir Ghimbir | ||
1 bucati bucata | Portocale Portocala | ||
50 ml ml | Sos de soia Sos de soia | ||
1 kg kg | Cartofi wedges Cartofi wedges | ||
Boia de ardei
Boia de ardei (dupa gust) | |||
Parmezan ras
Parmezan ras (dupa gust) | |||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPui la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se amesteca mierea, coaja de portocala rasa, usturoiul tocat marunt si ghimbirul ras pana se obtine un sos.Puiul se unge cu sos si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Puiul se da la cuptorul incins la 170 C sau la foc mediu timp de 2 ore. Din jumatate in jumatate de ora se unge puiul cu sos.
Pentru garnitura recomandam cartofi wedges prajiti. Imediat dupa ce se prajesc cartofii in baie de ulei se adauga sare, boia iute si parmezan ras dupa gust.
Pofta buna!