meriți să fii surprins
Pui la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Carne de pui Carne de pui
4 linguri lingura Miere Miere
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
2 catei catel Usturoi Usturoi
20 g g Ghimbir Ghimbir
1 bucati bucata Portocale Portocala
50 ml ml Sos de soia Sos de soia
1 kg kg Cartofi wedges Cartofi wedges
Boia de ardei Boia de ardei
(dupa gust)
Parmezan ras Parmezan ras
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)

Pui la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(0)

Mod de preparare

Se amesteca mierea, coaja de portocala rasa, usturoiul tocat marunt si ghimbirul ras pana se obtine un sos.Puiul se unge cu sos si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Puiul se da la cuptorul incins la 170 C sau la foc mediu timp de 2 ore. Din jumatate in jumatate de ora se unge puiul cu sos.

Pentru garnitura recomandam cartofi wedges prajiti. Imediat dupa ce se prajesc cartofii in baie de ulei se adauga sare, boia iute si parmezan ras dupa gust.

Pofta buna!