meriți să fii surprins
Rulada de pulpe de pui cu brie si cotto

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Pulpe de pui dezosata Pulpa de pui dezosata
150 g g Prosciutto cotto Prosciutto cotto
150 g g Branza Brie Branza Brie
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
2 catei catel Usturoi Usturoi
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
50 g g Unt Unt
120 ml ml Vin alb Vin alb
5 g g Cimbru Cimbru

Rulada de pulpe de pui cu brie si cotto

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(30)

Mod de preparare

Intindem pulpele pe tocator, le acoperim cu folie de plastic, iar cu un ciocan de snitele le aplatizam putin, cu grija sa nu spargem carnea. Punem sare, piper, cimbru, usturoi tocat marunt, patrunjel tocat si ulei de masline, iar pe centrul pulpelor asezam cate o felie de sunca si bucatele de brie. Rulam pulpele si le legam cu o sfoara de bucatarie.

Intr-o tigaie punem pulpele la prajit in ulei de masline cu unt, le rumenim bine, apoi turnam vinul alb si lasam sa se evapore alcoolul.

Acoperim cu o folie de aluminiu si introducem la cuptorul incins la 170°C timp de 40 de minute.

Servim alaturi de piure de cartofi sau orez.

Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei