
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Pulpe de pui dezosata Pulpa de pui dezosata | |
150 g g | Prosciutto cotto Prosciutto cotto | |
150 g g | Branza Brie Branza Brie | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
50 g g | Unt Unt | |
120 ml ml | Vin alb Vin alb | |
5 g g | Cimbru Cimbru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada de pulpe de pui cu brie si cotto
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intindem pulpele pe tocator, le acoperim cu folie de plastic, iar cu un ciocan de snitele le aplatizam putin, cu grija sa nu spargem carnea. Punem sare, piper, cimbru, usturoi tocat marunt, patrunjel tocat si ulei de masline, iar pe centrul pulpelor asezam cate o felie de sunca si bucatele de brie. Rulam pulpele si le legam cu o sfoara de bucatarie.
Intr-o tigaie punem pulpele la prajit in ulei de masline cu unt, le rumenim bine, apoi turnam vinul alb si lasam sa se evapore alcoolul.
Acoperim cu o folie de aluminiu si introducem la cuptorul incins la 170°C timp de 40 de minute.
Servim alaturi de piure de cartofi sau orez.
Pofta buna!