meriți să fii surprins
Pui cu piure de morcovi si telina

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Piept de pui Piept de pui
1 lingurite lingurita Mustar Mustar
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Lamai Lamaie
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
600 g g Morcovi Morcov
300 g g Telina Telina
3 linguri lingura Smantana 12% Smantana 12%
1 lingurite lingurita Mustar Mustar
20 g g Unt Unt
Piper alb Piper alb
(dupa gust)

Pui cu piure de morcovi si telina

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(68)

Mod de preparare

1. Morcovii se spala, se curata de coaja si se taie rondele, telina se spala si se taie bucati potrivite, se adauga peste morcovi si apoi se adauga apa pana se acopera legumele. Se sareaza. Se acopera vasul cu un capac si se fierbe la foc mic pana se inmoaie legumele. Dupa fierbere, se scurge din zeama si se paseaza legumele. Se adauga unt, mustar si zeama, dupa nevoie. Se potriveste de sare si piper.

2. In timpul fierberii legumelor, prepram carnea astfel: se taie in bucati longitudinale, se condimenteaza si se unge cu mustar si putin ulei si se introduce la cuptor la o temperatura de 175 grade Celsius timp de 15-20 minute. Dupa rumenire, se stropeste cu zeama de lamaie.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

2 oferte

UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
Morcovi cu frunzeMorcovi cu frunze
Morcovi cu frunze
22.04 - 28.04
-33%
8,99
5,99Lei