meriți să fii surprins
Snitel cu salata de cruditati

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Pulpa de porc Pulpa de porc
Sare Sare
Piper Piper
Oregano Oregano
Chilli fulgi Chilli fulgi
50 ml ml Ulei Ulei
100 g g Faina Faina
3 bucati bucata Oua Ou
100 g g Pesmet Pesmet
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
400 g g Morcovi Morcov
400 g g Varza rosie Varza rosie
250 g g Telina Telina
280 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
30 ml ml Ulei Ulei
Patrunjel Patrunjel
(pentru servire)

Snitel cu salata de cruditati

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(82)

Mod de preparare

Pasul 1

Pune carnea fragezita (cu ajutorul unui facalet sau batator de carne) intr-un bol.

Asezoneaza cu sare, piper, oregano, fulgi de chili si ulei.

Amesteca bine cu un cleste pana se intrepatrund toate condimentele si lasa la frigider timp de 10 minute. 

Pasul 2

Pune faina intr-un bol, ouale batute in alt bol si pesmetul in cel de-al treilea bol. Scoate carnea de la marinat si trece-o prin faina, ou si pesmet. Pregateste astfel toate bucatile de carne.

Pune o tigaie pe foc, adauga ulei pentru prajit si cand este incins, adauga snitelele si prajeste-le timp de 4-5 minute pe fiecare parte.

Timpul de gatire depinde de grosimea carnii.

Pasul 3

Pentru salata, toaca morcovii, telina, varza intr-un chopper (pe rand) si pune-le in castroane separate. 
Pregateste un bol mare in care adauga morcovii, varza rosie, telina, iaurtul grecesc, uleiul, sarea, piperul si oregano.

Amesteca foarte bine totul, pune in boluri si apoi serveste cu patrunjel proaspat tocat presarat pe deasupra impreuna cu snitelul de porc, cald si crocant.  

Pofta buna!

3 oferte

30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-21%
22,89
17,99Lei
PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
25.04 - 28.04
Stoc limitat!*
1,49Lei
Morcovi cu frunzeMorcovi cu frunze
Morcovi cu frunze
22.04 - 28.04
-33%
8,99
5,99Lei
Snitel cu salata de cruditati
45 min

Snitel cu salata de cruditati

Ingrediente

Pulpa de porc
500 g
Sare
Piper
Oregano
Chilli fulgi
Ulei
50 ml
Faina
100 g
Ou
3 bucata
Pesmet
100 g
Ulei pentru prajit
Morcov
400 g
Varza rosie
400 g
Telina
250 g
Iaurt grecesc
280 g
Ulei
30 ml
Patrunjel (pentru servire)
Snitel cu salata de cruditati
15 min

Pasul 1

Pas 1 - Marinada carne de porc

Pune carnea fragezita (cu ajutorul unui facalet sau batator de carne) intr-un bol.

Asezoneaza cu sare, piper, oregano, fulgi de chili si ulei.

Amesteca bine cu un cleste pana se intrepatrund toate condimentele si lasa la frigider timp de 10 minute. 

Pulpa de porc: 500 g
Sare
Piper
Oregano
Chilli fulgi
Ulei: 50 ml
Snitel cu salata de cruditati
20 min

Pasul 2

Pas 2 - Amestec pentru snitel

Pune faina intr-un bol, ouale batute in alt bol si pesmetul in cel de-al treilea bol. Scoate carnea de la marinat si trece-o prin faina, ou si pesmet. Pregateste astfel toate bucatile de carne.

Pune o tigaie pe foc, adauga ulei pentru prajit si cand este incins, adauga snitelele si prajeste-le timp de 4-5 minute pe fiecare parte.

Timpul de gatire depinde de grosimea carnii.

Faina: 100 g
Ou: 3 bucata
Pesmet: 100 g
Ulei pentru prajit
Snitel cu salata de cruditati
10 min

Pasul 3

Pas 3 - Salata de cruditati

Pentru salata, toaca morcovii, telina, varza intr-un chopper (pe rand) si pune-le in castroane separate. 
Pregateste un bol mare in care adauga morcovii, varza rosie, telina, iaurtul grecesc, uleiul, sarea, piperul si oregano.

Amesteca foarte bine totul, pune in boluri si apoi serveste cu patrunjel proaspat tocat presarat pe deasupra impreuna cu snitelul de porc, cald si crocant.  

Morcov: 400 g
Varza rosie: 400 g
Telina: 250 g
Iaurt grecesc: 280 g
Ulei: 30 ml
Sare
Piper
Oregano
Patrunjel (pentru servire)
Snitel cu salata de cruditati

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3