Mod de preparare
- Pasul 1
Pune carnea fragezita (cu ajutorul unui facalet sau batator de carne) intr-un bol.
Asezoneaza cu sare, piper, oregano, fulgi de chili si ulei.
Amesteca bine cu un cleste pana se intrepatrund toate condimentele si lasa la frigider timp de 10 minute.
Pasul 2Pune faina intr-un bol, ouale batute in alt bol si pesmetul in cel de-al treilea bol. Scoate carnea de la marinat si trece-o prin faina, ou si pesmet. Pregateste astfel toate bucatile de carne.
Pune o tigaie pe foc, adauga ulei pentru prajit si cand este incins, adauga snitelele si prajeste-le timp de 4-5 minute pe fiecare parte.
Timpul de gatire depinde de grosimea carnii.
Pasul 3Pentru salata, toaca morcovii, telina, varza intr-un chopper (pe rand) si pune-le in castroane separate.
Pregateste un bol mare in care adauga morcovii, varza rosie, telina, iaurtul grecesc, uleiul, sarea, piperul si oregano.
Amesteca foarte bine totul, pune in boluri si apoi serveste cu patrunjel proaspat tocat presarat pe deasupra impreuna cu snitelul de porc, cald si crocant.
Pofta buna!