meriți să fii surprins
Risotto cu pastarnac si rosii uscate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

200 g g Risotto Risotto
300 g g Pastarnac Pastarnac
100 g g Rosii uscate Rosii uscate
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
120 g g Unt Unt
900 ml ml Supa de legume Supa de legume
120 g g Branza Grana Padano Branza Grana Padano
50 ml ml Vin alb Vin alb
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Risotto cu pastarnac si rosii uscate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(64)

Mod de preparare

Intr-o cratita punem la calit ceapa in unt, adaugam orezul pentru risotto, lasam sa se gateasca pana devine translucid, apoi stingem cu vinul alb si adaugam o supa pe care o avem la indemana, fie de pui, fie de legume. 

Dupa prima hidratare putem adauga si pastarnacul si rosiile uscate, lasam sa se gateasca la foc mediu, amestecand continuu si hidratand ori de cate ori este nevoie pana cand orezul este fiert. 

La final, dupa ce orezul are textura dorita, adaugam inca putina supa si oprim focul.

Completam cu untul taiat cuburi si cu branza Grana Padano rasa si patrunjel tocat marunt.

Amestecam si servim fierbinte. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.