
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Fleica de porc
Fleica de porc (feliata) | |
150 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
200 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb) | |
200 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
200 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
100 g g | Unt Unt | |
20 g g | Busuioc Busuioc | |
250 g g | Orez camolino Orez camolino | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
50 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorc cu sos de parmezan si orez fiert
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem cuburi fleica de porc si o prajim in unt cu ceapa tocata marunt. Adaugam vinul si lasam sa fiarba. Imediat ce fleica este gatita, adaugam smantana lichida si parmezanul. La final adaugam busuiocul proaspat.
Fierbem orezul cu bob lung si il tragem la tigaie cu unt si ceapa. La final, adaugam patrunjel tocat marunt.
Servim cu un pahar de vin alb. Pofta buna!