meriți să fii surprins
Porc cu sos de parmezan si orez fiert

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Fleica de porc Fleica de porc
(feliata)
150 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
200 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)
200 g g Parmezan ras Parmezan ras
200 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
20 g g Busuioc Busuioc
250 g g Orez camolino Orez camolino
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
150 g g Unt Unt

Porc cu sos de parmezan si orez fiert

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(1)

Mod de preparare

Taiem cuburi fleica de porc si o prajim in unt cu ceapa tocata marunt. Adaugam vinul si lasam sa fiarba. Imediat ce fleica este gatita, adaugam smantana lichida si parmezanul. La final adaugam busuiocul proaspat.

Fierbem orezul cu bob lung si il tragem la tigaie cu unt si ceapa. La final, adaugam patrunjel tocat marunt.

Servim cu un pahar de vin alb. Pofta buna!