
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Fructe de mare Fructe de mare | |
250 g g | Orez camolino Orez camolino | |
1 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
2 bucati bucata | Rosii Rosie | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
0,5 lingurite lingurita | Curry Curry | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
1 bucati bucata | Foi de dafin Foaie de dafin | |
100 g g | Pasta de rosii Pasta de rosii | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOrez cu fructe de mare gatite in stil spaniol
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Lasamfructele de marela decongelat, apoi le trecem print-un jet de apa rece si le lasam la scurs.
2. Incingem uleiul, adaugam orezul si il calim pana cand bobul devine transparent.
3. Adaugam fructele de mare, ceapa taiata marunt, usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul gras taiat fasii si amestecam la foc iute 2-3 minute.
4. Adaugam rosiile taiate cubulete si condimentele si le lasam la fiert 35 minute cu vasul acoperit, la foc mic.
5. Dizolvam pasta de tomate cu aproximativ 200 ml apa si adaugam peste orez amestecand usor.
6. Potrivim de gust cu sare si piper.
7. Punem capacul si lasam inca 10 minute la fiert.
8. La final amestecam usor si servim cu patrunjel taiat fin, pe deasupra. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.