Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Pulpa de rata Pulpa de rata | |
30 g g | Branza Brie Branza Brie | |
150 ml ml | Vin rosu Vin rosu | |
1 lingurite lingurita | Zahar brun Zahar brun | |
0,5 bucati bucata | Fenicul Fenicul | |
4 bucati bucata | Varza Bruxelles Varza Bruxelles | |
2 linguri lingura | Muguri de bambus Muguri de bambus | |
2 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry | |
1 fire fir | Rozmarin Rozmarin | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpa de rata cu sos de vin de Bordeaux
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Pulpa de rata o punem la fiert in apa cu sare. O fierbem aproximativ 20 de minute la foc mediu.
2. Intr-o tigaie bine incinsa, tip grill, prajim feniculul taiat felii subtiri, varza de Bruxelles taiata in doua, precum si bambusul pana prind o culoare frumoasa, aurie. Asezonam cu sare si piper.
3. Cat timp se fac legumele, prajim pulpa de rata, curatata de grasimea in exces, impreuna cu usturoiul taiat felii si rozmarinul proaspat. Dupa aproximativ 3-4 minute de prajit pe fiecare parte, marim focul la maximum si adaugam vinul, amestecat in prealabil cu zaharul brun. Prajim pulpa pe ambele parti in acest sos, pana cand se reduce lichidul la aproximativ o lingurita si se mai ingroasa.
Rata se serveste impreuna cu legumele cat sunt calde, astfel: pulpa de rata cu legumele preparate alaturi si rosiile cherry, deasupra fasiile de branza brie si totul impreuna cu sosul de vin de Bordeaux. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.