
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMousse de ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie fin ciocolata si topeste-o impreuna cu 200 ml de frisca, pana cand compozitia devine fina.
Fierbe la foc mic mierea sau siropul de artar, pana cand capata o culoare inchisa, cu atentie pentru a nu le arde, iar apoi adauga-le in sosul de ciocolata. Lasa compozitia obtinuta la racit, la temperatura camerei.
Bate cei 200 ml de frisca rece ramasa si incorporeaz-o in mix-ul de ciocolata.
La final, toarna preparatul obtinut in pahare si lasa-l la frigider. Serveste alaturi de fructe de padure sau biscuiti lungi.