meriți să fii surprins
Mousse de ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
400 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
60 ml ml Miere Miere

Mousse de ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(2)

Mod de preparare

Taie fin ciocolata si topeste-o impreuna cu 200 ml de frisca, pana cand compozitia devine fina.

Fierbe la foc mic mierea sau siropul de artar, pana cand capata o culoare inchisa, cu atentie pentru a nu le arde, iar apoi adauga-le in sosul de ciocolata. Lasa compozitia obtinuta la racit, la temperatura camerei.

Bate cei 200 ml de frisca rece ramasa si incorporeaz-o in mix-ul de ciocolata.

La final, toarna preparatul obtinut in pahare si lasa-l la frigider. Serveste alaturi de fructe de padure sau biscuiti lungi.