meriți să fii surprins
Mousse de ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Frisca lichida Frisca lichida
75 g g Zahar pudra Zahar pudra
150 g g Ciocolata Ciocolata
3 bucati bucata Oua Ou
2 lingurite lingurita Cafea macinata Cafea macinata

Mousse de ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(7)

Mod de preparare

Se prepara 50 ml espresso si se lasa la racit. Se toaca marunt ambele feluri de ciocolata si se topesc in baie de aburi. Se lasa putin la racit.

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusul se amesteca cu zaharul pudra si se bate cateva minute, pana se obtine o masa cremoasa si deschisa la culoare. Se adauga pe rand ciocolata si espresso. Se bate frisca pana se intareste iar apoi se incorporeaza. Se bate albusul pana se obtine o spuma tare si se incorporeaza amestecand pana se obtine o spuma aerata.

Se pune la rece timp de 2 - 3 ore. Inainte de servire se orneaza cu ciocolata alba razuita. A se consuma in aceeasi zi.