
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Rucola Rucola | ||
80 g g | Parmezan ras Parmezan ras | ||
40 g g | Nuca Nuca | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Otet balsamic
Otet balsamic (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de rucola cu nuci si parmezan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Rucola se rupe cu mana, se sareaza si se lasa sa se odihneasca cateva minute.
2. Parmezanul se taie fasii subtiri.
Intr-o farfurie se pune rucola, se condimenteaza cu sare si piper, deasupra se asaza parmezanul si nucile si se stropeste totul cu otet balsamic. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.