
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie | |
4 bucati bucata | Pere Para | |
3 linguri lingura | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
125 ml ml | Vin alb
Vin alb (dulce) | |
100 g g | Zahar Zahar | |
5 bucati bucata | Oua Ou | |
150 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
5 linguri lingura | Brandy Brandy |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPere marinate cu spuma de brandy
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se desface pastaia de vanilie si se scoate miezul. Se spala perele, se taie in patru bucati, se scoate cotorul iar apoi se stropesc cu sucul de lamaie.
Se amesteca perele, pastaia si miezul de vanilie, se adauga vinul si 50 g zahar apoi se aduc la fierbere si se lasa timp de 20 - 25 de minute la foc mic. Atentie, perele nu trebuie sa se descompuna. Se ia oala de pe foc si se lasa la racit.
Intre timp, se amesteca galbenusurile cu laptele si 50 g zahar. Se bate cu telul timp de 5 - 6 minute intr-o baie de apa fierbinte. Cu un minut inainte de a termina se adauga brandy-ul.
Spuma obtinuta se toarna peste pere si se serveste imediat.