
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Creveti Creveti | |
1 lingurite lingurita | Amidon Amidon | |
2 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 varfuri varf | Ghimbir Ghimbir | |
6 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | |
2 bucati bucata | Piure de cartofi Piure de cartofi | |
100 g g | Alune de padure Alune de padure | |
1 linguri lingura | Otet de orez Otet de orez | |
1 linguri lingura | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
3 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti cu morcovi si ghimbir si garnitura de orez
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se pune la fiert orezul in 700 ml de apa clocotita. Dupa fierbere, se scurge de apa.
Se taie ceapa rondele, iar ardeii iuti se toaca marunt. Se zdrobeste usturoiul si se taie morcovii julien.
Se amesteca crevetii cu putin sos de soia si amidon si se prajesc in ulei incins. Se amesteca rapid crevetii decorticati timp de 2-3 minute, apoi se adauga morcovii si se amesteca din nou. La sfarsit, se adauga si restul ingredientelor. Se lasa mancarea pe foc inca 4-5 minute, amestecand continuu. Se servesc cu orez fiert si buna dispozitie!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.