
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listInimioare cu sos de rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 200°C si asaza intr-o tava hartie de copt.
2. Tai fin ceapa si usturoiul si prajeste-le ulei incins, potrivind de sare, piper si ghimbir. Adauga rosiile, condimenteaza cu boia de ardei, pune si zaharul si lasa pe foc pana cand lichidul se evapora. Pune apoi tigaia deoparte si lasa sosul la racit.
3. Intre timp, desfa aluatul si taie-l in forma de inimi. Transfera-le in tava si coace-le in jur de 10 minute, pe raftul din mijloc. Scoate-le din cuptor si lasa-le la racit.
4. Intinde mixul de rosii peste inimile din aluat. Garniseste fiecare inima cu o frunza de patrunjel si serveste-le. Pofta buna!