meriți să fii surprins
Inimioare cu sos de rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Ulei Ulei
1 lingurite lingurita Ghimbir Ghimbir
(macinat)
2 bucati bucata Rosii tocate Rosii tocate
1 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 lingurite lingurita Zahar Zahar
1 bucati bucata Aluat Aluat
(foietaj )
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
500 g g Rosii Rosie

Inimioare cu sos de rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(6)

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200°C si asaza intr-o tava hartie de copt.

2. Tai fin ceapa si usturoiul si prajeste-le ulei incins, potrivind de sare, piper si ghimbir. Adauga rosiile, condimenteaza cu boia de ardei, pune si zaharul si lasa pe foc pana cand lichidul se evapora. Pune apoi tigaia deoparte si lasa sosul la racit.

3. Intre timp, desfa aluatul si taie-l in forma de inimi. Transfera-le in tava si coace-le in jur de 10 minute, pe raftul din mijloc. Scoate-le din cuptor si lasa-le la racit.

4. Intinde mixul de rosii peste inimile din aluat. Garniseste fiecare inima cu o frunza de patrunjel si serveste-le. Pofta buna!