
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pulpa de rata Pulpa de rata | |
700 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 fire fir | Cimbru Cimbru | |
1 lingurite lingurita | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | |
3 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | |
10 bucati bucata | Piper negru Piper negru | |
4 bucati bucata | Foi de dafin Foaie de dafin | |
4 bucati bucata | Mere Mar | |
50 g g | Unt Unt | |
1 lingurite lingurita | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
200 g g | Branza Brie Branza Brie | |
300 g g | Smantana 12% Smantana 12% | |
4 lingurite lingurita | Gem de visine Gem de visine | |
Piper alb
Piper alb (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpe de rata confiate in ulei de masline, cu branza brie si dulceata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Trecem pulpele de rata pe deasupra focului pentru a elimina eventuale pene, apoi le frecam bine cu boiaua de ardei si le asezam intr-un vas inalt, rezistent la foc. Apoi le acoperim cu ulei. Adaugam condimentele si introducem vasul la cuptor la o temperatura de 120°C (atentie, temperatura nu trebuie sa fie mai mare deoarece se arde grasimea), timp de 4 -5 ore, in functie de fibra carnii.
2. Cu 20 de minute inainte de a scoate pulpele din cuptor, introducem merele taiate pe jumatate.
3. Incalzim untul, adaugam faina, apoi smantana si branza taiata bucati mici si fierbem la foc mic, amestecand incontinuu timp de 3-4 minute. Potrivim de sare si piper.
Servim pulpele de rata alaturi de mere si sos, iar deasupra turnam dulceata de visine. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.