
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe de rata confiate in ulei de masline, cu branza brie si dulceata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Trecem pulpele de rata pe deasupra focului pentru a elimina eventuale pene, apoi le frecam bine cu boiaua de ardei si le asezam intr-un vas inalt, rezistent la foc. Apoi le acoperim cu ulei. Adaugam condimentele si introducem vasul la cuptor la o temperatura de 120°C (atentie, temperatura nu trebuie sa fie mai mare deoarece se arde grasimea), timp de 4 -5 ore, in functie de fibra carnii.
2. Cu 20 de minute inainte de a scoate pulpele din cuptor, introducem merele taiate pe jumatate.
3. Incalzim untul, adaugam faina, apoi smantana si branza taiata bucati mici si fierbem la foc mic, amestecand incontinuu timp de 3-4 minute. Potrivim de sare si piper.
Servim pulpele de rata alaturi de mere si sos, iar deasupra turnam dulceata de visine. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.