meriți să fii surprins
Pulpe de rata confiate in ulei de masline, cu branza brie si dulceata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pulpa de rata Pulpa de rata
700 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
2 fire fir Cimbru Cimbru
1 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
2 lingurite lingurita Sare de mare Sare de mare
10 bucati bucata Piper negru Piper negru
4 bucati bucata Foi de dafin Foaie de dafin
4 bucati bucata Mere Mar
50 g g Unt Unt
1 lingurite lingurita Faina alba de grau Faina alba de grau
200 g g Branza Brie Branza Brie
300 g g Smantana 12% Smantana 12%
4 lingurite lingurita Gem de visine Gem de visine
1 varfuri varf Sare de mare Sare de mare
Piper alb Piper alb
(dupa gust)

Pulpe de rata confiate in ulei de masline, cu branza brie si dulceata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:00 h
(1)

Mod de preparare

1. Trecem pulpele de rata pe deasupra focului pentru a elimina eventuale pene, apoi le frecam bine cu boiaua de ardei si le asezam intr-un vas inalt, rezistent la foc. Apoi le acoperim cu ulei. Adaugam condimentele si introducem vasul la cuptor la o temperatura de 120°C (atentie, temperatura nu trebuie sa fie mai mare deoarece se arde grasimea), timp de 4 -5 ore, in functie de fibra carnii.

2. Cu 20 de minute inainte de a scoate pulpele din cuptor, introducem merele taiate pe jumatate.

3. Incalzim untul, adaugam faina, apoi smantana si branza taiata bucati mici si fierbem la foc mic, amestecand incontinuu timp de 3-4 minute. Potrivim de sare si piper.

Servim pulpele de rata alaturi de mere si sos, iar deasupra turnam dulceata de visine. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.