meriți să fii surprins
Biscotti cu migdale si merisoare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Oua Ou
100 g g Zahar Zahar
80 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
2 linguri lingura Esenta de vanilie Esenta de vanilie
350 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
0,5 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
1 lingurite lingurita Scortisoara macinata Scortisoara macinata
55 g g Migdale Migdale
55 g g Merisoare Merisoare

Biscotti cu migdale si merisoare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puneti ouale si zaharul intr-un castron si mixati pana se deschid la culoare. Adaugati uleiul, esenta de vanilie si mixati bine. Adaugati faina, praful de copt si scortisoara (cernute toate) si mixati bine. Apoi adaugati migdalele si merisoarele, obtinand un aluat putin lipicios.

Tapetati o tava cu hartie de copt. Modelati coca sub forma unui baton (ca un salam). Bagati la cuptor 30 minute sau pana cand se rumeneste putin. Lasati la racit 5 minute in tava de copt, apoi transferati pe un fund de lemn si taiati in fasii / felii.

Bagati inapoi tava si mai coaceti 5 minute pe fiecare parte.