
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
100 g g | Zahar Zahar | ||
80 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
2 linguri lingura | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
350 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | ||
0,5 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
1 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | ||
55 g g | Migdale Migdale | ||
55 g g | Merisoare Merisoare |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBiscotti cu migdale si merisoare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 180°C.
Puneti ouale si zaharul intr-un castron si mixati pana se deschid la culoare. Adaugati uleiul, esenta de vanilie si mixati bine. Adaugati faina, praful de copt si scortisoara (cernute toate) si mixati bine. Apoi adaugati migdalele si merisoarele, obtinand un aluat putin lipicios.
Tapetati o tava cu hartie de copt. Modelati coca sub forma unui baton (ca un salam). Bagati la cuptor 30 minute sau pana cand se rumeneste putin. Lasati la racit 5 minute in tava de copt, apoi transferati pe un fund de lemn si taiati in fasii / felii.
Bagati inapoi tava si mai coaceti 5 minute pe fiecare parte.