meriți să fii surprins
Muschiulet de porc in sos de ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Muschiulet de porc Muschiulet de porc
500 g g Ciuperci Ciuperci
2 catei catel Usturoi Usturoi
Cimbru Cimbru
4 - 5 linguri lingura Ulei Ulei
500 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
Sare Sare
Piper Piper
Oregano Oregano

servire

Patrunjel Patrunjel
Salata verde Salata verde
Rosii Rosie

Muschiulet de porc in sos de ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(377)

Mod de preparare

Feliaza muschiuletul de porc si pune feliile intr-un bol. Asezoneaza cu sare, piper, oregano, cimbru, ulei si amesteca bine.

Incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mediu. Pune muschiuletul de porc in tigaie si prajeste 3, 4 minute pe fiecare parte.

Intr-o alta tigaie, adauga putin ulei si usturoiul tocat marunt. Caleste 1, 2 minute si apoi adauga ciupercile. Asezoneaza-le cu sare, piper, cimbru si oregano. Caleste-le si pe ele la foc mediu pentru 3-5 minute sau pana se inmoaie. Cand s-au inmuiat si au scazut, adauga smantana pentru gatit.

Da in clocot si lasa sa fiarba pana scade si apoi ia tigaia de pe foc.

Pune muschiuletul in farfurie, sosul de ciuperci langa, presara patrunjel proaspat tocat si serveste cu salata verde si rosii.

Pofta buna!