
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
servire
Patrunjel Patrunjel | ||
Salata verde Salata verde | ||
Rosii Rosie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMuschiulet de porc in sos de ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Feliaza muschiuletul de porc si pune feliile intr-un bol. Asezoneaza cu sare, piper, oregano, cimbru, ulei si amesteca bine.
Incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mediu. Pune muschiuletul de porc in tigaie si prajeste 3, 4 minute pe fiecare parte.
Intr-o alta tigaie, adauga putin ulei si usturoiul tocat marunt. Caleste 1, 2 minute si apoi adauga ciupercile. Asezoneaza-le cu sare, piper, cimbru si oregano. Caleste-le si pe ele la foc mediu pentru 3-5 minute sau pana se inmoaie. Cand s-au inmuiat si au scazut, adauga smantana pentru gatit.
Da in clocot si lasa sa fiarba pana scade si apoi ia tigaia de pe foc.
Pune muschiuletul in farfurie, sosul de ciuperci langa, presara patrunjel proaspat tocat si serveste cu salata verde si rosii.
Pofta buna!