meriți să fii surprins
Sote din carne de porc cu sos Zingara

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Spata de porc Spata de porc
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
200 g g Ciuperci Ciuperci
(champignon)
1 bucati bucata Morcovi Morcov
150 g g Pasta de rosii Pasta de rosii
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 catei catel Usturoi Usturoi
100 ml ml Vin alb Vin alb
1 varfuri varf Cimbru Cimbru
1 foi foaie Foi de dafin Foaie de dafin
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
200 g g Smantana 20% Smantana 20%
200 g g Jambon Jambon
(crud uscat)

Sote din carne de porc cu sos Zingara

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(1)

Mod de preparare

1. Taiem carnea de porc in cuburi mici, iar jambonul si morcovul julien (sau precum betele de chibrit). Spalam ciupercile si le taiem lamele, iar ceapa o taiem marunt.

2. Incingem uleiul si rumenim carnea la foc iute, amestecand continuu.

3. Adaugam jambonul, ciupercile, ceapa si morcovii si le sotam la foc iute.

4. Punem pasta de tomate si turnam aproximativ 200 ml de apa. Condimentam cu sare, piper, cimbru si foaie de dafin. Dam un clocot, adaugam vinul si usturoiul zdrobit si mai dam un clocot. Se serveste cu smantana deasupra. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei