meriți să fii surprins
Carne tocata de vita cu varza chinezeasca si ou prajit

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 linguri lingura Sos de soia Sos de soia
1 linguri lingura Miere Miere
2 linguri lingura Otet Otet
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 lingurite lingurita Ghimbir Ghimbir
1 varfuri varf Usturoi granulat Usturoi granulat
1 linguri lingura Pasta de ardei Pasta de ardei
1 varfuri varf Piper negru Piper negru
3 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
500 g g Carne tocata Carne tocata
120 ml ml Sos de peste Sos de peste
260 g g Varza China Varza China
200 g g Legume chinezesti Legume chinezesti
1 bucati bucata Oua Ou

Carne tocata de vita cu varza chinezeasca si ou prajit

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(1)

Mod de preparare

Mod preparare sos : puneti intr-un bol sosul de soia, mierea, otetul, uleiul, ghimbirul, praful de usturoi, pasta de ardei si pierul si amestecati bine toate ingredientele. Puneti sosul deoparte.

Puneti 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Adaugati carnea tocata si gatiti-o timp de 5 minute pana cand se rumeneste. Adaugati si sosul asiatic preparat la inceput. Amestecati pana se combina / omogenizeaza bine. Adaugativarza chinezeascasi mai gatiti timp de 1, 2 minute sau pana cand se inmoaie varza.

Apoi, pregatiti un ou ochi.

Intr-o alta tigaie puneti o lingura de ulei si adaugati mixul de legume chinezesti.Gatiti-le pana se inmoaie.

Le puneti intr-o farfurie, adaugati mixul de carne si varza chinezeasca, deasupra puneti oul ochi si presarati ceapa verde. Serviti cu garnitura de orez.