
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCarne tocata de vita cu varza chinezeasca si ou prajit
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mod preparare sos : puneti intr-un bol sosul de soia, mierea, otetul, uleiul, ghimbirul, praful de usturoi, pasta de ardei si pierul si amestecati bine toate ingredientele. Puneti sosul deoparte.
Puneti 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Adaugati carnea tocata si gatiti-o timp de 5 minute pana cand se rumeneste. Adaugati si sosul asiatic preparat la inceput. Amestecati pana se combina / omogenizeaza bine. Adaugativarza chinezeascasi mai gatiti timp de 1, 2 minute sau pana cand se inmoaie varza.
Apoi, pregatiti un ou ochi.
Intr-o alta tigaie puneti o lingura de ulei si adaugati mixul de legume chinezesti.Gatiti-le pana se inmoaie.
Le puneti intr-o farfurie, adaugati mixul de carne si varza chinezeasca, deasupra puneti oul ochi si presarati ceapa verde. Serviti cu garnitura de orez.