
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCarne tocata de vita cu varza chinezeasca si ou prajit
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mod preparare sos : puneti intr-un bol sosul de soia, mierea, otetul, uleiul, ghimbirul, praful de usturoi, pasta de ardei si pierul si amestecati bine toate ingredientele. Puneti sosul deoparte.
Puneti 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Adaugati carnea tocata si gatiti-o timp de 5 minute pana cand se rumeneste. Adaugati si sosul asiatic preparat la inceput. Amestecati pana se combina / omogenizeaza bine. Adaugativarza chinezeascasi mai gatiti timp de 1, 2 minute sau pana cand se inmoaie varza.
Apoi, pregatiti un ou ochi.
Intr-o alta tigaie puneti o lingura de ulei si adaugati mixul de legume chinezesti.Gatiti-le pana se inmoaie.
Le puneti intr-o farfurie, adaugati mixul de carne si varza chinezeasca, deasupra puneti oul ochi si presarati ceapa verde. Serviti cu garnitura de orez.
Pofta buna!