
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | ||
1 linguri lingura | Miere Miere | ||
2 linguri lingura | Otet Otet | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
1 lingurite lingurita | Ghimbir Ghimbir | ||
1 varfuri varf | Usturoi granulat Usturoi granulat | ||
1 linguri lingura | Pasta de ardei Pasta de ardei | ||
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru | ||
3 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
500 g g | Carne tocata Carne tocata | ||
120 ml ml | Sos de peste Sos de peste | ||
260 g g | Varza China Varza China | ||
200 g g | Legume chinezesti Legume chinezesti | ||
1 bucati bucata | Oua Ou |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCarne tocata de vita cu varza chinezeasca si ou prajit
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mod preparare sos : puneti intr-un bol sosul de soia, mierea, otetul, uleiul, ghimbirul, praful de usturoi, pasta de ardei si pierul si amestecati bine toate ingredientele. Puneti sosul deoparte.
Puneti 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Adaugati carnea tocata si gatiti-o timp de 5 minute pana cand se rumeneste. Adaugati si sosul asiatic preparat la inceput. Amestecati pana se combina / omogenizeaza bine. Adaugativarza chinezeascasi mai gatiti timp de 1, 2 minute sau pana cand se inmoaie varza.
Apoi, pregatiti un ou ochi.
Intr-o alta tigaie puneti o lingura de ulei si adaugati mixul de legume chinezesti.Gatiti-le pana se inmoaie.
Le puneti intr-o farfurie, adaugati mixul de carne si varza chinezeasca, deasupra puneti oul ochi si presarati ceapa verde. Serviti cu garnitura de orez.