meriți să fii surprins
Burger cu carne, dovlecei si masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
400 g g Carne de vita Carne de vita
1 bucati bucata Oua Ou
40 g g Masline Masline
45 g g Rosii uscate Rosii uscate
2 linguri lingura Patrunjel Patrunjel
(verde)
2 bucati bucata Chifle hamburger Chifla hamburger
(cu susan)
50 g g Baby spanac Baby spanac
1 bucati bucata Sfecla rosie Sfecla rosie
1 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry

Burger cu carne, dovlecei si masline

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(2)

Mod de preparare

Spalati, curatati de coaja si taiati fasii dovlecelul. Ii ungeti cu ulei de masline si ii gatiti timp de 1 minut pe fiecare parte sau pana cand se usuca usor. Ii puneti pe un platou si ii acoperiti cu folie pentru a se mentine calzi.

Puneti intr-un bol carnea de vita, oul, maslinele tocate marunt, rosiile uscate tocate marunt si patrunjelul. Condimentati cu sare si piper. Amestecati bine totul si formati burgerii.

Pregatiti grill-ul si gatiti burgerii timp de 5 minute pe fiecare parte sau pana cand se rumenesc. Taiati chifelele in jumatate, puneti frunze de baby spanac, burgerii, sfecla rosie taiata marunt, dovleceii prajiti si rosiile cherry. Serviti alaturi de prieteni si familie.