
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
400 g g | Carne de vita Carne de vita | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
40 g g | Masline Masline | |
45 g g | Rosii uscate Rosii uscate | |
2 linguri lingura | Patrunjel
Patrunjel (verde) | |
2 bucati bucata | Chifle hamburger
Chifla hamburger (cu susan) | |
50 g g | Baby spanac Baby spanac | |
1 bucati bucata | Sfecla rosie Sfecla rosie | |
1 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBurger cu carne, dovlecei si masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati, curatati de coaja si taiati fasii dovlecelul. Ii ungeti cu ulei de masline si ii gatiti timp de 1 minut pe fiecare parte sau pana cand se usuca usor. Ii puneti pe un platou si ii acoperiti cu folie pentru a se mentine calzi.
Puneti intr-un bol carnea de vita, oul, maslinele tocate marunt, rosiile uscate tocate marunt si patrunjelul. Condimentati cu sare si piper. Amestecati bine totul si formati burgerii.
Pregatiti grill-ul si gatiti burgerii timp de 5 minute pe fiecare parte sau pana cand se rumenesc. Taiati chifelele in jumatate, puneti frunze de baby spanac, burgerii, sfecla rosie taiata marunt, dovleceii prajiti si rosiile cherry. Serviti alaturi de prieteni si familie.