meriți să fii surprins
Cotlet de porc cu bere

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
1 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Lamai Lamaie
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
40 g g Unt Unt
1 legaturi legatura Rozmarin Rozmarin
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
1 bucati bucata Bere Bere

Cotlet de porc cu bere

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(7)

Mod de preparare

1. Cotletele se sareaza si se pipereaza si se rumenesc intr-o tigaie cu un pic de ulei de masline.

2. Apoi se pun deoparte si in sosul lasat de carne se pun usturoiul maruntit, coaja de lamaie, rozmarinul, untul si berea.

3. Se lasa sa mai scada si se adauga carnea pentru a capata aroma. Se lasa totul cateva minute la foc mic. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.