
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Cotlet de porc Cotlet de porc | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
40 g g | Unt Unt | |
1 legaturi legatura | Rozmarin Rozmarin | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Bere Bere |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlet de porc cu bere
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Cotletele se sareaza si se pipereaza si se rumenesc intr-o tigaie cu un pic de ulei de masline.
2. Apoi se pun deoparte si in sosul lasat de carne se pun usturoiul maruntit, coaja de lamaie, rozmarinul, untul si berea.
3. Se lasa sa mai scada si se adauga carnea pentru a capata aroma. Se lasa totul cateva minute la foc mic. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.