
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Piept de curcan Piept de curcan | ||
1 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | ||
2 bucati bucata | Zucchini Zucchini | ||
500 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCurcan cu smantana si zucchini
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Punem o tigaie mai adanca cu o lingura de ulei de masline la incins, la foc mare. Taiem pieptul de curcan fasii si il prajim.
2. Taiem zucchinii si ardeiul gras fasii subtiri si ii adaugam peste curcan, dupa ce acesta s-a rumenit. Lasam totul circa 7 minute (legumele nu trebuie sa fie facute complet, ci sa ramana putin crocante), apoi dam tigaia deoparte.
3. Amestecam galbenusurile oualelor impreuna cu smantana si adaugam compozitia usor peste fasiile de curcan.
4. Lasam tigaia la foc mic, amestecam usor circa 5 minute, dupa care adaugam sarea si piperul. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.