
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 ml ml | Mustar Mustar | |
800 ml ml | Iaurt Iaurt | |
800 g g | Pulpe de pui
Pulpa de pui (dezosate) | |
2 bucati bucata | Bere abatie Bere abatie | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Rozmarin
Rozmarin (dupa gust) | ||
Salvie
Salvie (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpe de pui cu mustar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se iau cateva ramurele de rozmarin si se asaza peste pulpele dezosate, apoi se stropesc cu putina bere si se amesteca energic. Compozitia se pune intr-o punga care se inchide ermetic, peste care se adauga cateva boabe de piper. Se acopera totul cu bere, se inchide punga si se lasa sa se patrunda 3-4 ore la frigider.
Intre timp, se prepara sosul. Se iau cateva frunze de salvie taiate marunt, 2 linguri de mustar, 8 linguri de iaurt, un strop de sare si piper si se amesteca totul intr-un castron.
Dupa ce pulpele s-au marinat, se scot si, avand grija sa nu aiba frunze de rozmarin sau boabe de piper pe ele, se asaza pe gratar. Se stropesc cu putina bere, dar nu se sareaza de la inceput. Dupa ce le intoarcem, se ung cu o pensula cu sosul de bere in care au fost marinate. Dupa ce au fost intoarse o data sau de doua ori este timpul sa fie sarate si piperate. Se mai sting inca o data cu un pic de bere, dupa care se dau deoparte si se servesc pe o farfurie, alaturi de cateva linguri din sosul de mustar si iaurt.