
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPrajitura de post
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Amestecam apa la temperatura camerei, sucul de portocale si zaharul, pana zaharul este topit. Adaugam uleiul in fir subtire si amestecam. Cernem deasupra faina si praful de copt, adaugam si coaja de portocala si optional esenta e vanilie Castello. Amestecam foarte bine totul, pana avem o compozitie omogena, care nu are cocoloase.
Turnam in forma de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina sau folosim spray non-stick. Coacem guguluful 40-50 minute in cuptorul incins la 170 grade C sau pana trece testul scobitorii.
Pentru a decora prajitura de post, o lasam sa se raceasca foarte bine si o pudram cu zahar pudra Castello. Pofta buna!