
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPrajitura cu dovleac si mascarpone
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu unt si hartie de copt sau unt si faina/spray non stick o tava de 15x25 cm.
Intr-un bol incapator punem ouale, piureul de dovleac, zaharul brun, uleiul, vanilia. Amestecam cu telul sau mixerul pana avem o compozitie omogena. Cernem deasupra faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara. Amestecam pana sunt incorporate.
Turnam compozitia in tava, nivelam cu spatula. Coacem 25-30 minute sau pana trece testul scobitorii.
Cat timp prajitura cu dovleac si mascarpone e in cuptor, pregatim crema. Amestecam mascarpone si zaharul pudra cu mixerul la viteza mare, pana avem o crema pufoasa, in care granulele de zahar nu se mai simt. Dam crema la rece pana la folosire.
Cand prajitura e coapta, o lasam sa se raceasca foarte bine. Abia apoi intindem crema de mascarpone.
Sa va fie de cel mai bine si spor la copt bunatati de toamna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete!