Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 kg kg | Cotlet de porc Cotlet de porc | |
80 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
30 g g | Usturoi Usturoi | |
5 g g | Chimen Chimen | |
10 g g | Boia de ardei Boia de ardei | |
80 g g | Mustar Mustar | |
1 legaturi legatura | Marar Marar | |
200 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
800 g g | Legume congelate Legume congelate | |
200 g g | Orez camolino Orez camolino | |
5 g g | Curry Curry |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlet de porc cu legume
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se marineaza cotletul de porc intreg cu usturoi, chimen, boia dulce si ulei de masline. Se da la cuptorul incins la 180 grade C acoperit cu o folie de aluminiu si se gateste timp de 2 ore.
Se mai lasa la cuptor timp de 20 de minute fara folie la 220 grade C. Se portioneaza foarte simplu, cate un cotlet de persoana.
Legumele mexicane se pun intr-o craticioara cu orezul, se acopera cu apa si se lasa la foc mediu. Cand este aproape gata se pune curry.
Pentru sos, se amesteca mustarul cu smantana lichida si mararul tocat. Se fierbe si se serveste fierbinte langa carnea aburinda si orezul frumos colorat.
Pofta buna!