meriți să fii surprins
Cotlet de porc cu legume

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 kg kg Cotlet de porc Cotlet de porc
80 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
30 g g Usturoi Usturoi
5 g g Chimen Chimen
10 g g Boia de ardei Boia de ardei
80 g g Mustar Mustar
1 legaturi legatura Marar Marar
200 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
800 g g Legume congelate Legume congelate
200 g g Orez camolino Orez camolino
5 g g Curry Curry

Cotlet de porc cu legume

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

3:00 h
(2)

Mod de preparare

Se marineaza cotletul de porc intreg cu usturoi, chimen, boia dulce si ulei de masline. Se da la cuptorul incins la 180 grade C acoperit cu o folie de aluminiu si se gateste timp de 2 ore.

Se mai lasa la cuptor timp de 20 de minute fara folie la 220 grade C. Se portioneaza foarte simplu, cate un cotlet de persoana.

Legumele mexicane se pun intr-o craticioara cu orezul, se acopera cu apa si se lasa la foc mediu.

Cand este aproape gata se pune curry. Pentru sos, se amesteca mustarul cu smantana lichida si mararul tocat. Se fierbe si se serveste fierbinte langa carnea aburinda si orezul frumos colorat.