
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
450 g g | Pulpa de rata Pulpa de rata | |
150 g g | Orez bob lung Orez bob lung | |
100 g g | Legume la tigaie Legume la tigaie | |
100 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
1 linguri lingura | Lapte de cocos Lapte de cocos | |
5 g g | Chilli pudra Chilli pudra | |
2 g g | Cardamom Cardamom | |
10 g g | Curry Curry | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRata cu legume in stil asiatic si orez la tigaie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Prajim pulpa de rata intr-o tigaie neaderenta si bine incinsa timp de 3 - 4 minute pe fiecare parte.
2. O asezonam cu sare si piper, apoi o introducem la cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 17 - 20 de minute.
3. Cand este gata, o lasam minimum 5 - 7 minute sa se odihneasca afara din cuptor.
4. In timp ce se face rata, fierbem orezul conform instructiunilor de pe pachet si pregatim legumele pe care le vom gati alaturi de orez.
5. Intr-o tigaie neaderenta bine incinsa adaugam legumele si orezul fiert.
6. Amestecam continuu timp de 5 minute, apoi adaugam chiliul, cardamomul si curryul.
7. Mai lasam pe foc inca 2 - 3 minute si apoi adaugam laptele de cocos si smantana de gatit.
8. Lasam sa fiarba amestecand incontinuu, timp de 2 - 3 minute, la foc mediu. Daca este necesar, adaugam sare. Rata se serveste pe pat de orez cu legume in stil asiatic. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.