
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Cotlet de porc Cotlet de porc | |
6 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 linguri lingura | Mustar Mustar | |
1 lingurite lingurita | Miere Miere | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
1 lingurite lingurita | Piper negru Piper negru | |
1 lingurite lingurita | Coriandru Coriandru | |
1 lingurite lingurita | Chimen Chimen | |
1 lingurite lingurita | Seminte de susan Seminte de susan | |
1 linguri lingura | Ketchup Ketchup |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorc in crusta de miere cu mustar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Peste usturoiul pisat cu putina sare turnam uleiul, mustarul, mierea si ketchup-ul. Amestecam pana se obtine o emulsie stabila. Cu aceasta emulsie ungem cotletul de porc pe toate partile.
2. Amestecam condimentele boabe si semintele (punem atat cat consideram de cuviinta, dupa gustul si preferinta fiecaruia) si le punem pe o bucata de folie de aluminiu. Punem cotletul peste boabe, apoi il infasuram strans in folie, in asa fel incat boabele sa fie deasupra bucatii de carne.
3. Punem carnea intr-un vas termorezistent si dam la cuptor la foc mic, pentru aproximativ 1 ora. Scoatem folia cu vreo 10 minute inainte de a fi gata, pentru a se rumeni frumos desupra. O lasam sa se racoreasca, apoi o portionam.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.