meriți să fii surprins
Porc in crusta de miere cu mustar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
6 catei catel Usturoi Usturoi
1 linguri lingura Mustar Mustar
1 lingurite lingurita Miere Miere
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
1 lingurite lingurita Piper negru Piper negru
1 lingurite lingurita Coriandru Coriandru
1 lingurite lingurita Chimen Chimen
1 lingurite lingurita Seminte de susan Seminte de susan
1 linguri lingura Ketchup Ketchup

Porc in crusta de miere cu mustar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(31)

Mod de preparare

1. Peste usturoiul pisat cu putina sare turnam uleiul, mustarul, mierea si ketchup-ul. Amestecam pana se obtine o emulsie stabila. Cu aceasta emulsie ungem cotletul de porc pe toate partile.

2. Amestecam condimentele boabe si semintele (punem atat cat consideram de cuviinta, dupa gustul si preferinta fiecaruia) si le punem pe o bucata de folie de aluminiu. Punem cotletul peste boabe, apoi il infasuram strans in folie, in asa fel incat boabele sa fie deasupra bucatii de carne.

3. Punem carnea intr-un vas termorezistent si dam la cuptor la foc mic, pentru aproximativ 1 ora. Scoatem folia cu vreo 10 minute inainte de a fi gata, pentru a se rumeni frumos desupra. O lasam sa se racoreasca, apoi o portionam.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.