meriți să fii surprins
Fasii de curcan cu taitei spaetzle

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Smantana 12% Smantana 12%
400 g g Paste cu ou Paste cu ou
450 g g Piept de curcan Piept de curcan
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Castraveti Castravete
350 g g Telina Telina
Ulei Ulei
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Fasii de curcan cu taitei spaetzle

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(1)

Mod de preparare

Spalati carnea de curcan, uscati prin tamponare si taiati pe diagonala in fasii. Prajiti-le in ulei incins pe toate partile, condimentati cu sare si piper, scoateti-le si puneti-le deoparte.

Curatati cepele si telina, taiati-le fasii. Prajiti-le in putin ulei incins. Curatati si taiati pe lungime castravetele, scoateti miezul si taiati in bucati de 1 cm grosime. Taiati felii groase, adaugati in tigaie alaturi de carne, turnati deasupra apa si lasati sa se patrunda. Condimentati cu sare, piper si mai lasati 15 - 20 minute pe foc.

Fierbeti taiteii urmand instructiunile de pe pachet in apa cu sare, sa fie al dente. Turnati smantana pe fasiile de curcan, legati sosul si potriviti de gust. Serviti alaturi de taitei.