
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFasii de curcan cu taitei spaetzle
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati carnea de curcan, uscati prin tamponare si taiati pe diagonala in fasii. Prajiti-le in ulei incins pe toate partile, condimentati cu sare si piper, scoateti-le si puneti-le deoparte.
Curatati cepele si telina, taiati-le fasii. Prajiti-le in putin ulei incins. Curatati si taiati pe lungime castravetele, scoateti miezul si taiati in bucati de 1 cm grosime. Taiati felii groase, adaugati in tigaie alaturi de carne, turnati deasupra apa si lasati sa se patrunda. Condimentati cu sare, piper si mai lasati 15 - 20 minute pe foc.
Fierbeti taiteii urmand instructiunile de pe pachet in apa cu sare, sa fie al dente. Turnati smantana pe fasiile de curcan, legati sosul si potriviti de gust. Serviti alaturi de taitei.