
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de pui cu avocado si sos Chimichurri
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Pune toate ingredientele pentru sosul Chimichurri intr-un chopper. Pulseaza pana cand acestea sunt bine maruntite.
Pasul 2
Condimenteaza pieptii de pui cu sare si piper si ungeti-i cu sos Chimichurri (pe ambele parti).
Pastreaza ce a ramas din sosul Chimichurri intr-un bol pentru a-l folosi ca dressing la salata.
Incinge o tigaie la foc mediu.
Adauga pieptii de pui si gateste-i 5-7 minute pe fiecare parte. Scoate-i pe o farfurie, lasa-i sa stea cateva minute si apoi feliaza-i.
Intr-un bol mare, adauga mixul de salata, rosiile cherry taiate in sferturi, castravetele taiat cubulete, ceapa rosie taiata rondele, avocado taiat si sosul Chimichurri ramas. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine totul. La final, adauga zeama de lamaie. Amesteca din nou si serveste cu feliile de pui alaturi de chipsuri tortilla.
Pofta buna!