meriți să fii surprins
Salata de pui cu avocado si sos Chimichurri

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
30 g g Busuioc Busuioc
20 g g Menta Menta
2 catei catel Usturoi Usturoi
120 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Sare Sare
Piper Piper
350 g g Piept de pui Piept de pui
160 g g Salata mixta Salata mixta
150 g g Rosii cherry Rosii cherry
100 g g Castraveti Castravete
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
1 bucati bucata Avocado Avocado
1 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie

Salata de pui cu avocado si sos Chimichurri

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(95)

Mod de preparare

Pasul 1

Pune toate ingredientele pentru sosul Chimichurri intr-un chopper. Pulseaza pana cand acestea sunt bine maruntite.

Pasul 2

Condimenteaza pieptii de pui cu sare si piper si ungeti-i cu sos Chimichurri (pe ambele parti).

Pastreaza ce a ramas din sosul Chimichurri intr-un bol pentru a-l folosi ca dressing la salata.

Incinge o tigaie la foc mediu.

Adauga pieptii de pui si gateste-i 5-7 minute pe fiecare parte. Scoate-i pe o farfurie, lasa-i sa stea cateva minute si apoi feliaza-i.

Intr-un bol mare, adauga mixul de salata, rosiile cherry taiate in sferturi, castravetele taiat cubulete, ceapa rosie taiata rondele, avocado taiat si sosul Chimichurri ramas. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine totul. La final, adauga zeama de lamaie. Amesteca din nou si serveste cu feliile de pui alaturi de chipsuri tortilla.

Pofta buna!

1 oferte

PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
25.04 - 28.04
Stoc limitat!*
1,49Lei
Salata de pui cu avocado si sos Chimichurri
20 min

Salata de pui cu avocado si sos Chimichurri

Ingrediente

Patrunjel
1 legatura
Busuioc
30 g
Menta
20 g
Usturoi
2 catel
Ulei de masline
120 ml
Sare
Piper
Piept de pui
350 g
Salata mixta
160 g
Rosii cherry
150 g
Castravete
100 g
Ceapa rosie
1 bucata
Avocado
1 bucata
Zeama de lamaie
1 bucata
Salata de pui cu avocado si sos Chimichurri
5 min

Pasul 1

Sos Chimichurri

Pune toate ingredientele pentru sosul Chimichurri intr-un chopper. Pulseaza pana cand acestea sunt bine maruntite.

Patrunjel: 1 legatura
Busuioc: 30 g
Menta: 20 g
Usturoi: 2 catel
Ulei de masline: 120 ml
Sare
Piper
Salata de pui cu avocado si sos Chimichurri
15 min

Pasul 2

Salata de pui cu avocado si sos Chimichurri

Condimenteaza pieptii de pui cu sare si piper si ungeti-i cu sos Chimichurri (pe ambele parti).

Pastreaza ce a ramas din sosul Chimichurri intr-un bol pentru a-l folosi ca dressing la salata.

Incinge o tigaie la foc mediu.

Adauga pieptii de pui si gateste-i 5-7 minute pe fiecare parte. Scoate-i pe o farfurie, lasa-i sa stea cateva minute si apoi feliaza-i.

Intr-un bol mare, adauga mixul de salata, rosiile cherry taiate in sferturi, castravetele taiat cubulete, ceapa rosie taiata rondele, avocado taiat si sosul Chimichurri ramas. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine totul. La final, adauga zeama de lamaie. Amesteca din nou si serveste cu feliile de pui alaturi de chipsuri tortilla.

Pofta buna!

Piept de pui: 350 g
Sare
Piper
Salata mixta: 160 g
Rosii cherry: 150 g
Castravete: 100 g
Ceapa rosie: 1 bucata
Avocado: 1 bucata
Zeama de lamaie: 1 bucata
Salata de pui cu avocado si sos Chimichurri

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2