meriți să fii surprins
Pastrav cu salsa de primavara

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
2 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
4 bucati bucata Rosii Rosie
6 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
2 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
2 catei catel Usturoi Usturoi
6 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
4 bucati bucata Lamai Lamaie
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
300 g g Castraveti Castravete

Pastrav cu salsa de primavara

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(1)

Mod de preparare

1. Ardeii grasi, rosiile si castravetii se taie cubulete, iar legaturile de patrunjel si marar se toaca marunt. Ardeiii iuti se curata de seminte si se maruntesc, iar cateii de usturoi se zdrobesc.

2. Pastravul se unge cu ulei si se introduce la cuptor (sau gratar) la o temperatura de 180°C timp de 15-18 minute.

3. Intre timp, se amesteca ingredientele pentru salsa si compozitia se pune la rece.

4. Dupa frigere, pestele se sectioneaza pe mijloc si se scoate coloana vertebrala impreuna cu oasele. In acel loc se pune salsa. Se decoreaza cu verdeturi. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.