Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav cu salsa de primavara
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Ardeii grasi, rosiile si castravetii se taie cubulete, iar legaturile de patrunjel si marar se toaca marunt. Ardeiii iuti se curata de seminte si se maruntesc, iar cateii de usturoi se zdrobesc.
2. Pastravul se unge cu ulei si se introduce la cuptor (sau gratar) la o temperatura de 180°C timp de 15-18 minute.
3. Intre timp, se amesteca ingredientele pentru salsa si compozitia se pune la rece.
4. Dupa frigere, pestele se sectioneaza pe mijloc si se scoate coloana vertebrala impreuna cu oasele. In acel loc se pune salsa. Se decoreaza cu verdeturi. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.