
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pastrav Pastrav | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
4 bucati bucata | Rosii Rosie | |
6 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
2 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
4 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
300 g g | Castraveti Castravete |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav cu salsa de primavara
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Ardeii grasi, rosiile si castravetii se taie cubulete, iar legaturile de patrunjel si marar se toaca marunt. Ardeiii iuti se curata de seminte si se maruntesc, iar cateii de usturoi se zdrobesc.
2. Pastravul se unge cu ulei si se introduce la cuptor (sau gratar) la o temperatura de 180°C timp de 15-18 minute.
3. Intre timp, se amesteca ingredientele pentru salsa si compozitia se pune la rece.
4. Dupa frigere, pestele se sectioneaza pe mijloc si se scoate coloana vertebrala impreuna cu oasele. In acel loc se pune salsa. Se decoreaza cu verdeturi. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.