
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTigaie de pui picanta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Pieptul de pui se taie cubulete, iar ceapa si ardeiul rosu se taie in bucati mari. Morcovii se taie rondele, rosiile cuburi, iar mararul, patrunjelul si ardeiul iute se toaca marunt.
2. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, piper si boia si se prajeste in ulei la foc iute.
3. Se adauga legumele si se amesteca rapid la foc iute 2-3 minute, apoi se adauga zeama de lamaie si 100 ml apa, se amesteca rapid si se adauga ardeiul iute.
4. Se serveste cu smantana si verdeata deasupra. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.