meriți să fii surprins
Tigaie de pui picanta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Piept de pui Piept de pui
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
2 bucati bucata Morcovi Morcov
2 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
2 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Lamai Lamaie
300 g g Rosii Rosie
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Tigaie de pui picanta

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(233)

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se taie cubulete, iar ceapa si ardeiul rosu se taie in bucati mari. Morcovii se taie rondele, rosiile cuburi, iar mararul, patrunjelul si ardeiul iute se toaca marunt.

2. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, piper si boia si se prajeste in ulei la foc iute.

3. Se adauga legumele si se amesteca rapid la foc iute 2-3 minute, apoi se adauga zeama de lamaie si 100 ml apa, se amesteca rapid si se adauga ardeiul iute.

4. Se serveste cu smantana si verdeata deasupra. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

2 oferte

LămâiLămâi
Lămâi
05.10 - 08.10
-31%
7,29
4,99Lei
Ardei iuteArdei iute
Ardei iute
02.10 - 08.10
9,99Lei