meriți să fii surprins
Piept de pui in crusta crocanta de mustar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Piept de pui Piept de pui
30 g g Salata verde Salata verde
20 g g Castraveti Castravete
1 bucati bucata Rosii Rosie
1 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
1 bucati bucata Lamai Lamaie
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
2 linguri lingura Mustar Mustar
2 linguri lingura Caju Caju

Piept de pui in crusta crocanta de mustar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(6)

Mod de preparare

1. Secretul acestei retete este crusta! Puiul se taie in felii subtiri de 1,4 cm grosime si una din parti se freaca cu un amestec de mustar si alune/caju zdrobite. Nu uitati sa asezonati cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o tigaie preincalzita la foc mediu, prajiti puiul mai intai pe partea fara crusta timp de 6-8 minute. Apoi, prajiti puiul pe partea cu crusta inca 5-6 minute.

2. Preparati apoi o salata clasica din rosii, salata verde, felii de castraveti si ceapa verde, asezonati-o cu ulei de masline, o lingura de zeama de lamaie si sare si faceti un pat din salata, peste care asezati feliile de piept de pui. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.