
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Piept de pui Piept de pui | |
30 g g | Salata verde Salata verde | |
20 g g | Castraveti Castravete | |
1 bucati bucata | Rosii Rosie | |
1 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
2 linguri lingura | Mustar Mustar | |
2 linguri lingura | Caju Caju |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui in crusta crocanta de mustar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Secretul acestei retete este crusta! Puiul se taie in felii subtiri de 1,4 cm grosime si una din parti se freaca cu un amestec de mustar si alune/caju zdrobite. Nu uitati sa asezonati cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o tigaie preincalzita la foc mediu, prajiti puiul mai intai pe partea fara crusta timp de 6-8 minute. Apoi, prajiti puiul pe partea cu crusta inca 5-6 minute.
2. Preparati apoi o salata clasica din rosii, salata verde, felii de castraveti si ceapa verde, asezonati-o cu ulei de masline, o lingura de zeama de lamaie si sare si faceti un pat din salata, peste care asezati feliile de piept de pui. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.