meriți să fii surprins
Pulpa de porc la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Pulpa de porc Pulpa de porc
(1.166 kg)
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
2 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
5 - 6 catei catel Usturoi Usturoi
Ulei de masline Ulei de masline
Sare Sare
Piper Piper
6 bucati bucata Cartofi Cartof
Usturoi granulat Usturoi granulat
Cimbru Cimbru
300 g g Legume congelate Legume congelate
(cu unt)

Pulpa de porc la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:05 h
(76)

Mod de preparare

Pasul 1

Pune carnea intr-un vas termorezistent, adauga ceapa rosie taiata in sferturi, ceapa alba taiata si ea in sferturi, usturoiul tocat marunt si apoi adauga ulei de masline.

Asezoneaza cu sare si piper si da la cuptor, in cuptorul preincalzit la 200 °C, timp de 40 de minute. Apoi, scade temperatura la 180°C si mai lasa 30 de minute.

Pasul 2

Intre timp, pregateste cartofii. Spala-i, curata-i si taie-i wedges. Pune-i intr-un bol, condimenteaza cu usturoi granulat, cimbru, sare, piper si ulei de masline.

Amesteca bine, pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-i la cuptor, la 180 °C, timp de 30 de minute (ii poti baga in ultimele 30 de minute ale fripturii).

Pasul 3

Pune untul din pachet intr-un vas, lasa-l sa se topeasca si apoi adauga legumele congelate. Caleste-le timp de 8-10 minute sau pana se inmoaie. La nevoie, mai adauga putina apa.

Serveste friptura cu cartofii pregatiti la cuptor si cu legumele calite.

Pofta buna!

1 oferte

UsturoiUsturoi
Usturoi
30.01 - 05.02
-23%
12,99
9,99Lei
Pulpa de porc la cuptor
2:05 h

Pulpa de porc la cuptor

Ingrediente

Pulpa de porc (1.166 kg)
1 bucata
Ceapa rosie
1 bucata
Ceapa alba
2 bucata
Usturoi
5 - 6 catel
Ulei de masline
Sare
Piper
Cartof
6 bucata
Usturoi granulat
Cimbru
Legume congelate (cu unt)
300 g
Pulpa de porc la cuptor
1:15 h

Pasul 1

Pulpa de porc la cuptor

Pune carnea intr-un vas termorezistent, adauga ceapa rosie taiata in sferturi, ceapa alba taiata si ea in sferturi, usturoiul tocat marunt si apoi adauga ulei de masline.

Asezoneaza cu sare si piper si da la cuptor, in cuptorul preincalzit la 200 °C, timp de 40 de minute. Apoi, scade temperatura la 180°C si mai lasa 30 de minute.

Pulpa de porc (1.166 kg): 1 bucata
Ceapa rosie: 1 bucata
Ceapa alba: 2 bucata
Usturoi: 5 - 6 catel
Ulei de masline
Sare
Piper
Pulpa de porc la cuptor
40 min

Pasul 2

Cartofi la cuptor

Intre timp, pregateste cartofii. Spala-i, curata-i si taie-i wedges. Pune-i intr-un bol, condimenteaza cu usturoi granulat, cimbru, sare, piper si ulei de masline.

Amesteca bine, pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-i la cuptor, la 180 °C, timp de 30 de minute (ii poti baga in ultimele 30 de minute ale fripturii).

Cartof: 6 bucata
Usturoi granulat
Cimbru
Sare
Piper
Ulei de masline
Pulpa de porc la cuptor
10 min

Pasul 3

Legume cu unt

Pune untul din pachet intr-un vas, lasa-l sa se topeasca si apoi adauga legumele congelate. Caleste-le timp de 8-10 minute sau pana se inmoaie. La nevoie, mai adauga putina apa.

Serveste friptura cu cartofii pregatiti la cuptor si cu legumele calite.

Pofta buna!

Legume congelate (cu unt): 300 g
Pulpa de porc la cuptor

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3